DESPRE NOI

SC PANDUCU TRANS SRL

DESPRE NOI

SC Panducu Trans SRL are ca principal domeniu de activitate productia de agregate minerale si betoane.

  • Baza de producţie betoane este amplasată în zona industrială din Fălticeni, str.Topitoriei, nr. 7, jud.Suceava.

FABRICA DE BETOANE

Baza de producţie betoane Panducu are în dotare statii de betoane complet automatizate.

  • Laborator autorizat de incercari de grad III cu extensie, cantar auto de 60 t, autobasculante de transport agregate...

LUCRARI SI SERVICII

SC PANDUCU TRANS SRL produce betoane, şape si mortare.
SERVICII

  • Transport beton cu autobetoniere capacitate maximă 9 mc, pompare beton, transport cu autobasculante,închiriere utilaje terasiere;

ISTORIC

De la infiintarea firmei, in anul 2001 si pana in prezent, intr-un mediu competitiv si dinamic, SC PANDUCU TRANS a avut o evolutie ascendenta pe piata in domenii diferite, incepand cu transport international, comert, exploatare nisipuri si pietrisuri, productie de betoane si nu in ultimul rand prestari servicii , detinand o cota de piata de aproximativ 45% in cadrul judetului Suceava si aproximativ 17% in Regiunea de Nord-Est.

Cu un management modern, personal tehnic calificat, prin utilizarea celor mai moderne tehnologii si echipamente, precum si o organizare si planificare eficienta a lucrarilor, PANDUCU TRANS s-a impus prin mentinerea calitatii produselor si serviciilor oferite.

PRODUSE SI SERVICII OFERITE

Produsele si serviciile realizate se adreseaza firmelor de constructii care au deschise santiere situate pe raza municipiului Falticeni, precum si persoanelor fizice care construiesc in aceasta zona. Firma PANDUCU TRANS acorda o mare atentie calitatii betoanelor si serviciilor adiacente producerii acestora (transport, pompare, laborator, etc), fiind certificata atat pentru controlul productiei in fabrica pentru produsele: beton de ciment si beton rutier, precum si pentru implementarea si mentinerea unui Sistem de Management al Calitatii conform conditiilor din Standardul ISO 9001:2015.

S.C. PANDUCU TRANS S.R.L

TOP